Gevelbepleistering

Stukabouw transformeert uw gevel in een nieuwe look! Nieuwbouw, renovatie, met of zonder isolatie, keuze volgens uw wensen!

Wij zijn gespecialiseerd in buitenbepleistering zoals siliconenharspleister alias kunstharspleister al dan niet op isolatie.

Deze gevelpleisters worden machinaal aangebracht wat resulteert in een uiterst egale uitvoering.

Om deze egale uitvoering te kunnen bekomen wordt er veel aandacht besteed op de voorbereiding van de ondergrond, zijnde de isolatie- en wapeningslaag.

Verder worden er voor een zo perfect mogelijke gevel extra handelingen uitgevoerd zoals schuren en egaliseren van de ondergrond.

Wij zorgen dat uw woning de uitstraling krijgt die hij verdiend!

Detailleringen worden uitgebreid uitgewerkt, uitgevoerd en opgevolgd. We zijn sterk in detailafwerking en specifieke oplossingen. Ook plinten in arduin op isolatie zijn een optie tot uitvoering.

Onze werknemers zijn opgeleid volgens de eisen en systemen van de leverancier.

Bij de isolatiesystemen wordt er veel aandacht besteed aan de parallelliteit van de lagen om zo een bouwfysische en correcte verdeling te verkrijgen van vochtregularisatie/stockage en spanningsverdeling doorheen het systeem.

Dit is één van de belangrijkste factoren, samen met de nabehandeling als Lotusan om doorheen de tijd een duurzame gevelafwerking te houden. Door een uitgebreide en exclusieve aanpak onderscheiden wij ons en zorgen zo voor een duurzame afwerking!

De voordelen van isolatie zijn dat er een aanzienlijke besparing is op het verbruik van energie, opwaardering van het gebouw, eventuele premie door de netbeheerder bij renovatie.

Als gespecialiseerd en erkend Sto plaatser is uw gevel verzekerd op materialen voor 10 jaar door Sto.

Deze verzekering biedt meerdere voordelen:

De dekking blijft 10 jaar geldig, zelfs in geval van stopzetting van de activiteiten van de fabrikant of plaatser, het bedrag van de verzekering is niet aflopend, behalve in geval van totaal verlies.

Het verzekerde kapitaal is indexgebonden, de verzekering geldt op het gebouw en is dus overdraagbaar naar een nieuwe eigenaars.

Steenstrips

Een accent leggen of uw woning volledig afwerken in steenstrips, het behoord tot één van de vele mogelijkheden.

Steenstrips worden op isolatie geplaatst. Hierdoor wordt uw woning geïsoleerd en het systeem geeft de gevel bescherming tegen alle weersinvloeden. Het is zowel toepasbaar bij renovatie als nieuwbouw.

Deze steenstrips geven een meerwaarde aan uw woning door een modern karakter.

De voordelen zijn legio: zeer hoge scheurbestendigheid, co2- en waterdampdoorlaten, goed bestand tegen micro-organismen en schimmels, hoog thermisch isolerend.

Reiniging

Is uw gevelbepleistering toe aan een reiniging? Soms zorgen externe factoren voor vervuiling.

Wij dragen zorg voor een reiniging met de laatste technieken zodat uw woning straalt!

Met een speciaal product wordt de gevel gereinigd en indien nodig voorzien van een verflaagje.

Lotusan zorgt dat uw gevel zelfreinigend werkt door bij een regenbui de vuildeeltjes mee te nemen. Daardoor blijft uw gevel veel langer mooi.


Reiniging

Graag meer informatie over gevelafwerking?